Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 27.09.2017., 13:31   #2046
Amd_Shill
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
Od ulaznih modela japanaca nema bolje od Fujitsu 12LLCC modela i tu sigurno nisi pogresio , naravno ukoliko ti je 12LLCC dovoljan za ono sto si hteo pokriti . Sto se tice tog izduva , verovatno mislis na to pirkanje koje radi dok proverava temp prostorije ali to nije toliko jako da bi ti to moglo smetati sem ako ne sedis bas ispred nje . To je tako pa je tako , ne mozes ti tu ugraditi nikakav senzor , sve klime rade proveru temp a da to ne rade konstantno ne bi ni mogli toliko precizno da odrzavaju zadatu temp . A to sto ti se brzo gasi je samo zato sto su ti gubici mali , nije ovo nikakva zima , sacekaj jos malo i kako budes isao u sve vecu zimu doci ces u situaciju da se nece uopste gasiti kompresor .

Amd_Shill

Mislim da tu gresis oko gasenja turbine , ja ne znam da li i jedan od japanaca gasi turbinu kad dostigne zadatu , mozda je neki manje a neki vise okrecu ali sve rade proveru a da to ne rade imali bi oscilacije temp kao i kod fix klima . Tacnije svaka krstena klima bi trebala tako da radi , nego ljudi lose pozicioniraju unutrasnju pa im i to pirkanje smeta jer sede ispred nje .
Gase turbinu (Daikin npr)
Amd_Shill je offline   Reply With Quote