ak smijem znati ti si se nasao uvrijeden a clanak uopce nije tvoj nego Kresin....zasto?
Beren...tesko je reci sto je na nekome clanku tocno lose odnosno tocno pokayati sto bi ga napravilo boljim..nema tu neki recept...
moj komentar je da sam vec par puta preletio pogledom preko clanka i jedna stvar koja mi se nije svidjela su grafovi koji su presitni i ne citljivi....mislio sam da je zbog 1280x1024 na monitoru pa sam spustio na 800x600 i na 1024x768 i dobio jednako los rezultat..
procitaj mi imena kartica sa strane koje pisu na ut2k3 testu na 6 stranici...meni su necitljive
ja tekst nisam citao a druge stvari necu komentrirati...ako neko smatra da clanak nije tehnicki dobro napravljen neka obrazlozi a ako se nekome ne svidja pisanje neka to kaze i fajrunt ... nekome se mozda vise svidja pisanje u haiku a nekome ozbiljno piskaranje kakvo se moze naci na nekim stranim sajtovima,a nekima Jozha i njegovo rostiljanje...i to je pravo na umjetnicku slobodu...to ne znaci da je clanak los nego da nije po ukusu osobe koja ga cita...
odkad ne moram procitao sam jedva dva-tri clanak cijela posto svi kompliciraju...pisu memoare pa ja odem na benchmark i na conclusion i to je to...