Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.09.2017., 10:31   #31855
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ma kakvih 600 konja... kod mene 250 pa ako malo padne kišica odmah proklizava pri startu( još i ne divljam već krenem normalno )... ali, koliko ja imam iskustva, najviše ih gore navedeno radi u starim krntijama na izlizanim gumama.
Iritantno je, no za kazniti baš... ne znam, pogotovo ako se nitko ne ugrožava. Isto se negdje kažnjava za zvuk, sad ti uzmeš Zondu ili Aventadora, daš državi maltene milju kuna poreza, umjesto da ti zahvale i klanjaju se, oni te kažnjavaju ccc
Mislio sam na zakon. Nije kažnjivo krenut ko lud s 600 konja (naveo sam Turbo S i AWD jer on ni kod launch controla ne vrti kotače), dok ne prelaziš ograničenje brzine, ne udaraš u crveno i ne vrtiš kotače u prazno. Al je kažnjivo recimo u Cliu 1.2 kod starta otić do crvenog. Jer je "naglo povećanje brzine, odnosno kretanje iz mjesta" dodatno objašnjeno "postizanjem pritom gornje granice dopuštenog broja okretaja motora ili proklizavanjem kotača".

A i da mi je vidjeti gospodina koji će te zaustavit i reć da si udarao u crveno, a ti se braniš da si short shiftao recimo u GT3 i da si još imao 3k rpm do 9k.
IcyTexx je offline   Reply With Quote