Citiraj:
Autor Orion Prime
Upravo to ! Ponekad je stabilnih 10mbps bolje od nestabilnih 150 mbps
Oni če se uvijek opravdati jer su njihove reklame pune smicalica i dvojakih značenja. Poput " brzina DO 150 mbps. Da mi je vidjeti nekoga u ovoj zemlji da se konekta na net i pokazu nam tih maximalnih 150 mbps. Svi znamo dok je god više od dvoje ljudi na mrezi ni jedan od njih nece imati 150mbps stoga ta je reklama kompletna besramna laz. Ogavno je kako mame ljude.
Nadao sam se downloadu od 20mbps ... znaci tako niska ocekivanja sam imao od pocetka. Od maximalnih 150 ocekivao sam realno 20 a dobiosam 3 i sparadično pucanje konekcije. Hvala ali ne hvala tele!
I onda se pitaju kako to da mladi odlaze, što nevalja ? Nevallja taj gramzivi pohlepni mentalitet kojem naš narod podilazi od trenutka kad osjeti benefite takvog svjetonazora. Mi smo nacija bez karaktera. I to se oslikava na sve aspekte zivota u hrvatskoj.
|
Zanimljivo ajde mi reci di si našao taj podatak da je ukupna propusnost bazne stanice (neovisno čija je vip tele2 ili tcom)max 150mbit/s DL na 4G mreži? Recimo naselje sa stambenim zgradama, Zgrada ima i preko150 stanara i jedna bazna stanica koja pokriva radijus 5km. 20 zgrada u tom radijusu oko 3000 stanara svako treći da koristi tu baznu stanicu bilo bi ih 1000 samo da surfaju, niko da ne skida vjeruj nitko od njih ne bi ni google mogao otvoriti da je propusnost 150mbit/s DL kao što ti tvrdiš!