Citiraj:
Autor Orion Prime
Točno ali buduci da se radi o ruteru a ne moblnom uredaju t-com nudi tehnicku podrsku. Npr : Kad sam imao problema sa njihovim ruterom dosao je tehnicar sa novim ruterom i sam ga je instalirao i testirao sve opcije i provijerio jacinu signala. Donio je antenu da testira smjerove u kojem najbolje hvata signal.
Dosao je čak i drugi dan da provjeri razliku izmedju novijeg modela rutera i ostavio je novi sa antenom na testiranje dva tijedna di mi je bilo receno da ako sve bude ok mogu zadrzati antenu i dobit cu taj tip rutera.
Dakle očito postoji tehnicka podrska za sve samo je stvar koliko operater zeli biti usluzan.
|
Naravno, ali tcom uslugu maxnet mini nudi kao zamjenu za fiksni internet, tamo gdje su nedostatne tehničke mogućnosti da se isti sprovede. Ti ga ne možeš dobiti na svoj zahtjev. Nadalje, usluga je limitirana na 10mbit da ne bi dolazilo do ovakvkih zagušenja na mreži, a uostalom, tele2 je s razlogom jeftiniji. Jer nema tehničke podrške niti ikakve garancije da će usluga funkcionirati. Pa izlazak tehničara, antene, sve to treba od nekud platit.