Citiraj:
Autor robi959
Na kraju sam ipak kupio Huawei P10. Izašao me 2600 kn (oglas) tako da nisam išao na mi6, ipak mi je ovo bila bolja opcija, i imam garanciju. Mogu reći da uopće nije loš mobitel, i napokon opet imam normalne notifikacije. Nadam se da će to Xiaomi jednog dana popraviti. Sve u svemu za sada zadovoljan. Dobio update na b162. Valjda je to zadnji.
|
Ima odličnu kameru i fora je u ruci...i tu je moje radovanje prestalo. Grije se često, ima screen dimming bug kod paljenja nekih appova i nisam mogao prožvakat kaj su stavili onaj jeftini plastični screen protector jel nisu stavili oleofobni premaz. I onda kad skineš to plastičo sranje ekran se tak brzo zamaže da je to odvratno...
Citiraj:
Autor Cuky
Da, zaboravio sam spomenut da h9 se grije cim sam kameru malo duze koristio. Kod sgs7 toga nema.
|
Neznam. Meni frend na poslu veli da mu se S7 Edge dosta grijao. Sad ima P9 i veli da je to tu negdje. Damir Franc veli da je tak i sa S8. Malo duže kamera i dobro se zagrije. Nego pošto si imao oba, gledam sad taj H9 za sestričnu pa me zanima koji ti je dao bolje fotke (zanima me i za prednju kameru).