View Single Post
Staro 24.09.2017., 19:03   #1295
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor robi959 Pregled postova
Na kraju sam ipak kupio Huawei P10. Izašao me 2600 kn (oglas) tako da nisam išao na mi6, ipak mi je ovo bila bolja opcija, i imam garanciju. Mogu reći da uopće nije loš mobitel, i napokon opet imam normalne notifikacije. Nadam se da će to Xiaomi jednog dana popraviti. Sve u svemu za sada zadovoljan. Dobio update na b162. Valjda je to zadnji.
Ima odličnu kameru i fora je u ruci...i tu je moje radovanje prestalo. Grije se često, ima screen dimming bug kod paljenja nekih appova i nisam mogao prožvakat kaj su stavili onaj jeftini plastični screen protector jel nisu stavili oleofobni premaz. I onda kad skineš to plastičo sranje ekran se tak brzo zamaže da je to odvratno...

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Da, zaboravio sam spomenut da h9 se grije cim sam kameru malo duze koristio. Kod sgs7 toga nema.
Neznam. Meni frend na poslu veli da mu se S7 Edge dosta grijao. Sad ima P9 i veli da je to tu negdje. Damir Franc veli da je tak i sa S8. Malo duže kamera i dobro se zagrije. Nego pošto si imao oba, gledam sad taj H9 za sestričnu pa me zanima koji ti je dao bolje fotke (zanima me i za prednju kameru).
Tvrdi je offline   Reply With Quote