Citiraj:
Autor Europium
Pokućni internet je mobilna tarifa, ništa drugo. Slično kao i kad ti je mobilna usluga u kvaru, nema dolaska tehničara. Sam se snalaziš. Kakav signal i brzinu uloviš, uloviš. Nije ovo fiksna linija pa da je brzina zagarantirana. Promjena kartice i slanje routera na servis nemaju nikakve veze s tvojim problemom, čišto zavlačenje s njihove strane. Preveliko je opterećenje na mreži, nedostatni su kapaciteti, što se lako da zaključiti iz očigledne razlike u download i upload brzini.
|
Točno ali buduci da se radi o ruteru a ne moblnom uredaju t-com nudi tehnicku podrsku. Npr : Kad sam imao problema sa njihovim ruterom dosao je tehnicar sa novim ruterom i sam ga je instalirao i testirao sve opcije i provijerio jacinu signala. Donio je antenu da testira smjerove u kojem najbolje hvata signal.
Dosao je čak i drugi dan da provjeri razliku izmedju novijeg modela rutera i ostavio je novi sa antenom na testiranje dva tijedna di mi je bilo receno da ako sve bude ok mogu zadrzati antenu i dobit cu taj tip rutera.
Dakle očito postoji tehnicka podrska za sve samo je stvar koliko operater zeli biti usluzan.