Dobar dan, koristim Windows 10. Imam svakidašnjih problema s tri specifična virusa (AFP__7428_il2.exe , linker.exe, system.exe) i ne mogu ih se nikako riješiti. Svakodnevno mi se pojavljuju u temp mapi, iako koristim antivirusni program i razne clean software alate koji svakodnevno brišu temp folder, čak sam napisao i *.bat algoritam koji briše podatke u temp folderu prilikom pokretanja računala. Međutim to mi ništa ne pomaže jer nakon pokretanja računala, nakon par minuta ponovno se pojave isti virusi u temp mapi. AFP__7428_il2.exe je najiritantniji jer svaki dan prilikom uključenja računala spaja se na internet i ažurira se. Čak sam ga i preko firewalla blokirao, ali često čistim temp folder i neama smisal svaki čas poštalavati da mu blokiram pristup internetu. Antivirusni programi u ovom slučaju su bespomoćni. Jel postoji neki real time program ili algoritam za napisati koji će u realnom vremenu skenirati mapu i brisati željene viruse, a ne samo prilikom uključenja računala ili naredbom?