View Single Post
Staro 31.01.2003., 11:05   #25
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
A ti si Zmajče stvarno školjka bisernica, što će reći da nisi samo biser nego i izvor drugih bisera (inspiriraš ih).

Prvo što si izvukao stvari iz konteksta, tekst za radeon 7500 glasi:

"U današnjim igrama kartica će poslužiti samo ako se igrate u rezolucijama do 1024x768x32 i bez uključenog FSAA, ali zato će biti odličan izbor onima kojima je bitan 2D prikaz slike jer tu ATI prednjači nad NVidiom."

A to možda nije istina??

Nadalje radeon 9000: "Kartica se pokazala vrlo dobrom za igranje pri rezoluciji 1024x768x32 s uključenim Anisotropic filterom (16x) i s 2xAA, a sve iznad toga drastično ruši performanse u svim provedenim testovima."

I ovo je istina, pa ti reci što hoćeš.

Kao budući profesor je poželjno da imaš malo veći IQ jer ako one grafove ne možeš shvatit u roku od 2 min onda ne znam što tražiš na fakultetu.

Prijeđimo na tvoje komentare ocjena, mi smo uduvijek koristili metodu sa postotnom ocjenom, ak ti se ne sviđa ne moraš je uopće gledat.

Sad razmotrimo onu razliku od 10% između R8500 i GF3 Ti200:

R8500 Pro by Powercolor

Pozitivno + :
Podrčka za DX8, dobre performanse u 3D igrama, izvrsna 2D slika, odličan Anisotropic filtering.

Negativno - :
Loš Anti-Aliasing, cijena, mali dobitak kod overclockinga, spora memorija.

Ocjena : 75%

GF3 Ti200 by Gainward :

Pozitivno + Odlične performanse, dobar Anti-Aliasing, dobar overclocking, podržava DX8.
Negativno - Visoka cijena.

Ocjena : 85%

Što je ovdje nejasno??

Ja vas pojedince fakat ne kužim, da su barem neke konstruktivne primjedbe, ali ovo...