View Single Post
Staro 22.09.2017., 15:18   #2893
cdhr
Premium

cdhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2016
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Pričaj mi... Dakle, kad je u pitanju obred hranjenja, nema teoretske šanse da će se netko najesti prije njega. Čuje šuškanje vrećice/otvaranje frižidera na 50 m.
Jako pametan pas, ali strašno svojeglav. Težak za odgoj, ali ne bih ga mijenjao ni u ludilu
ni slučajno kao prvi / drugi pas.
A kad se sjetim od 6 mj do godinu dana sve što je bilo u visini njegovih usta je sad u smeću izgriženo i uništeno Imao sam jedan veći problem sa njime unutar 2 godine gdje je pas odlučio čitati i biti načitana njuška, imao sam veliku kolekciju knjiga na polici koja je bila od početka zida do vrha hrpa kolekcija knjiga,....mjesec dana svaki dan je pročitao barem 2 knjige....apsolutno ni jedna ideologija, kazna, moj inat, polako, po guzici novinama, neki premazi na knjige nije pomoglo....on je odlučio mjesec dana čitati i nakon mjesec dana samo prestao od sebe i prebacio se na fotelju
Sad kad se sjetim kakav je bio kao štene svima koji uzimaju malamute sretno vam i ako prolupate shvaćam
Ali sad je super recimo ostavim na tanjuru pored kreveta nekad hranu i probudim se ujutro nije takuo hranu to se sad odvikao osim čevapa čevape si nemože pomoći i kad osjeti miris čevapa jednostavno prolupa makar umro mora dobit jedan Za čevap će vući saonice preko north pole ako treba.
...
Ali gazdarica gazdarica mu je bog i svetinja nitko nemože pogledati gazdaricu pa tako ni ja
20170804_203014
free photo hosting websites

sad nam je postala nova kazna kad krene radit glupost ja mu kažem ugrist ću ti gazdaricu i onda ju ugrizem lagano za ruku da on to vidi tu prolupa počne režati panično lajati cviliti...onda dobije naredbu budi dobar i lezi sluša sve iz prve [gazdarica nije sretna kad ju ugrizem ] iskreno nju više i sluša jel je izdajica
cdhr je offline   Reply With Quote