Tema: Survarium
View Single Post
Staro 21.09.2017., 00:07   #86
huzo
Zvoni. Kucanje ne radi.
Moj komp

huzo's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
da malo dignem temu...igra li tko?meni je igra ok,nije kao COD run'n'gun,sporiji je gameplay ,nekako ono tipa dok se okrenes nije instantno ,vec onako kao motion blur... i ciljanje je realno,tesko je pogodit protivnika,ali kupujes nadogradnje pa se poboljsavaju razne stvari poput ciljanja,trcanja,okretnosti,stamine,recoil,reload,sve se da nadograditi ...postoje artefakti na mapama koji su radioaktivni,neki vise ,neki manje,pa recimo dok ga poberes mozes i krepat ako nemas opremu dobru...samo nisam skuzio cemu sluze artefakti bas...mape su raznolike,ima resupply ammo na mapi,imas medkit x2 ako si ranjen,pa sad ovisi o nadogradnji vise ili manje zacjeljujes,isto tako ima autoheal koji svake sekunde ili ovisi o nadogradnji zacjeljuje brze ili sporije,jedino je kao i warface napravljena, pa onaj tko plati ima bolja oruzja...ali dobre su nagrade u matchevima...pare se zarade relativno brzo za kupovinu oruzja i opreme i nadogradnju istih...ima kampera tu i tamo,cheatova nema koliko sam primjetio uopce,neznam ,meni je ok igra...jedino mi je glupo sto imas samo jedan slot za oruzje,a mape su raznovrsne,nekad ti treba sacmarica,nekad uzi,nekad sniper i nikad neznas u koju ces mapu upast...doduse postoje tri slota za oruzja,ali otkljucavanje jednog je 200000 kredita...a recimo jedan uzi kosta 450 kredita...prsluk 150,kaciga i maska po 150 itd....hocu reci skupo je otkljucat dodatni slot pa da mozes mjenjat oruzje unutar mape,odnosno class...