Citiraj:
Autor Nixis
Ipak treba uzeti sa dozom rezerve komentare poput tvojeg jer ljudi su i minimalni coil whine znali navoditi kao slučaje povrata, uvjerio sam se na svoje uši spletom okolnosti...to ne da nije bio coil while nego... osjetio se ak staviš uho kraj grafe i cijelo vrijeme ga držiš na 5cm.
Pogotovo ako neko drži slušalice na glavi (kao što ja osobno 90% vremena) ne da ne čujem komp dole kak radi nego ne čujem ni da mi neko provali u stan
@dekky
Javiš performanse kad stigneš, jer mogao bi je čak piknut, po cijeni 3GB praktički dobijem 6.
|
ma slazem se da nekome nesto ne smeta, zato sam i stavio napomenu da kartica nije losa ali da je glasnija od dvo vent verzija. npr moj kum ima ventilator koji cvili i udara u zice malo malo i njega to ne jebe nimalo, a ja popizdim kad je nesto preglasno.
Npr u dnevnoj sam stavio taj zotac i dok je majnala nisam mogao gledati tv na miru jer u tihim scenama previse cujem ventilatore. g1 ne cujem uopce ili minimalno samo. jbg, dajte ideju kako da vma izmjerim i drage volje vam usporedim obje, no nekakav profi uredjaj za mjerenje dB nemam