Citiraj:
Autor Cuky
Pozdrav ljudi!
Namjeravam nabavit sgs7, no buduci da sam "napredni" korisnik (koji prvo sto napravi na novom android telefonu je root i custom recovery) imam nekoliko pitanja vezano za micanje bloatwarea uz uvjet da ne rootam mob jer bih zelio zadrzat jamstvo, buduci da samsung jede govna s hw knox zastitom.
Dajte mi molim vas vi koji imate doticni mob opisite kako ste maknuli/diseblali nepotrebne aplikacije. Citao sam svasta po netu, ali bih volio cut iskustva iz prve ruke (khm, druze brko, tebe cekam  )
Ono sto sam inace radio nakon roota je instalacija adblockera, app quarantinea i xposed modulea. Bez kustomizacije cu nekako i prezivjet, ali prve dvije stvari su mi najveci prioritet, blokiranje oglasa u aplikacijama i browseru te micanje nepotrebnih aplikacija.
Slusam iskustva, zahvaljujem!
|
Nisam ja niš specijalno debloto. Po prirodi ne koristim ikakav mesenđer osim Vibera, a ove sranja tipa Facebook, Instagram i Tvater ne koristim.
Jedino kaj ide na net su Firefox i Tapatalk, Viber za poruke i to je to.
Igrica i ostalih gluposti nema, samo jedan Google account je na mobitelu, Samsung Account i cloud ne koristim, a Auqamail synca 6 GMail mailova svakih 15 minuta.
Tako da ti moj način korištenja ne može pomoći

kaj misliš zakaj ja punim mob svaki drugi dan
Citiraj:
Autor Alph4Dawg
Brkati je sve disejblao i napravio Nokiu 5110 od S7. 
|
3310