View Single Post
Staro 19.09.2017., 13:23   #1291
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Bio jucer u elipsu, otisao pogledat honor 9 jer se dvoumim izmedju njega i sgs7. Krasan je mobitel i sve super, ali sgs7 jednostavno djeluje kvalitetnije izradjen (u ruci je osjecaj puno bolji) + ima bolju kameru. Kod h9 je previse suma na slici i previse izostrava sliku (vidi se kad se bolje zumira slika) tako da me to odbilo. Nije los mobitel, dapace, ali to su neke stvari koje su mi bitne pa je to prevagnulo k sgs7. H9 takodjer ima irda transmitter sto je jedina stvar koja mi bitno fali na sgs7.
Honor 9 ima kameru al pari P9 dakle lošije nešto od S7....nema ni OIS pa je video li-la a low light fotke isto....kvaliteta izrade je na razini IMHO (i ja sam ga tam gledao). Problem s Huaweijima što se svi griju ko stoka (P9, Honori, P10) s tim da su još kod P10 sjebali i taj premaz pa se packa ko da si na kolinju stalno. S7 je solidno izrađen i nema ono sranje od fragilnog zakrivljenog stakla kao edge verzija....Šteta kaj i 8 serija nema verziju sa normalnim ekranom. Kolko te došao S7 tamo?
Tvrdi je offline   Reply With Quote