Citiraj:
Autor Matth€w
Nemam problema s time da kasni, ali imam problema s time da mi se laže u facu i pravi budalu od mene. Da su bar iskreni, pa ajde još nekako, ali ovo...
|
tocno to pa evo i moje iskustvo jer se stvarno nadam da ce se prestati koristiti njihove usluge jer od 10 paketa 2 dodu na vrijeme, svi ostali "dostavljac nije stigao na adresu", "posiljka nije isporucena zbog vise sile" (nije zajebancija, stvarno su to napisali), "primatelj odbio paket" (odnjeli su na krivu adresu i nisu ni pitali imenjaka je li ovaj kontakt broj njegov pa da mene nazovu nego odmah odbijeno i dostava za dva dana tek opet, srecom paket isao pouzecem, da je bio placen vraga bi ovaj skuzio, bi primio paket i bas ga briga pa ja trazi po selu gdje je)
e sad, zadnje iskustvo, narucim stvari iz jednoh techno shopa u utorak, srijedu posalju, cetvrtak treba doci jer overseas vozi utorkom i cetvrtkom k nama...cetvrtak idem kuci i vidim 20m dalje kombi od overseas, rekoh super, stogao paket, ja u kucu a paketa nigdje, pitam staru da li nije bio overseas, veli nije, rekoh pa gle ih vani i taman da cu van kad cujem kako ubaci u rikver i pun gas unazad i van iz ulice, aj dobro, valjda ce se vratiti, sat vremena nista, ja na tracking kad ono pise "primatelj odbio posiljku", ono koji k, stara cijelo jutro kod kuce, nije valjda isao dati susjedu, zvao nije, rekoh nista, zovi szk, normalno sa mobitela ne mozes na besplatan broj ali tko ga jebe, ima se minuta..zvoni, osmi sam na listi cekanja, cekam 15 min i dalje sam osmi, poklopim, zovem firmu koja mi slala, rekoh kakva je situacija, da nisam nista odbio nego su se okrenui i osli, pitam jel imaju kakav direkt broj tamo, vele da nemaju nego isto cekaju po sat vremena, tu odma pitam zasto uopce rade sa njima, ja non sto problema ima, veli jbg ni do mene, tako je sef dogovorio...i dalje veli da ide prvo vidjeti u sustavu sto je, pogleda, vidi tri paketa, dva odbijena, treci poslan u krivi grad i stoji napomena "posiljka se vraca posijatelju jer ne sadrzi sve sto je primatelj narucio", pa da ti ne znam sto vise skinem...i nista, poslat ce prodavac mail da se paket ne vraca nego kad bude sve na grpi da se ponovno dostavi, ok...cetvrtak navecer istog dana paket se vratio u zg, petak ujutro u klc i nista, nema izvanredne dostave ni nista, ok, cekam, ponedjeljak popodne po broju za pracenje jos uvijek stoji da ce biti dostavljen prije 4 dana, nista, zovem szk, cekam skoro sat vremena, rekoh da me zanima status paketa, oce ikad doci k meni, veli da ne zna nego mora zvati kolege u sortirni centar pa ce me zvati nazad, zove za 5 min, veli da ce sutra doci kako je bilo po planu, pa kojem planu mater van, vidis da je trebalo prosli tjedan doci, rekoh dobro, dovidenja
znaci, umjesto da su nazvali i rekli "gle, glupi smo, nesposobni, sjebali smo, paket je osao 340km u krivom smjeru, oprosti, dostavit cemo ti drugi dan i ubaciti gratis lizalicu da se ne ljutis, ali ne, kud napisu da sam odbio paket bez ikakve obavijesti tu jos ne azuriraju datum novog termina pa si ti misli oces ga ikad dobiti
inace ovako izgleda sortirni centar u karlovcu (stara šupa u sklopu autoprometa karlovac na gazi) i naravno isao sam sa razlogom jer mi bilo hitno a isto dostavljac "nije stigao" na odrediste pa da ne cekam 5 dana otisao sam sam po njega