View Single Post
Staro 17.09.2017., 18:53   #2977
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
U tebe je sve to fino posloženo, prozračni kejs, kejbl job uredan bikoz protok zraka, nema prašine, čak je CPU kuler mrcina, a ne siroti stock...

Ubaci tu grafu u neku prašnjavu metalnu raminu i bez klime u sobi, ili ih poredaj po matičnoj ploči jednu ispod druge za šta više kripotvaluta, i eto zla

Ovaj blowjob kuler je dobar jedino za nekakav mini kejs, ako grafa stoji "usporedno" sa matičnom (riser kabel) i uvlači hladni zrak sa boka/vrha kejsa , te izbacuje vrući zrak direkt van iz takve kejs minijature

Dakle samo mesnate krmače brajo, makar bile zelene (nvidija) boje

BTW Daj nekom junioru da se izgeyma na toj makinji po 5-6 sati u komadu (poput mene npr. )
Gle, ne znam odakle ti ta teorija, ali kod mene u Cosmosu stock kuler na 980 radi fenomenalan posao. U idle se ne čuje, nije u gamingu prešao 50% RPM-a, a kad ga se ručno stavi na 100% nije iritantan.

Toplinu izbacuje van, za razliku od ovih aftermarket coolera koji po Cosmosu samo šire i recikliraju toplinu. Imao sam 580 Lightning (TwinFrozr-u skidam kapu, vrhunski cooler), pa imam iskustva sa aftermarket hladnjacima u tom kućištu.

Baš obrnuto, u kućištima gdje je slab protok zraka i gdje su grafe jedna na drugoj bloweri rade bolji posao od aftermarketa.
Garro je offline   Reply With Quote