Dal kupac dolazi s 15% podrapanih,"neispravnih" kuna?
Ne, covjek dodje s papirom il plastikom i nemere otic iz ducana , a da je ostavio potrgane kune,a cijene u Hrvatskoj su tolko idiotski napuhane(na stranu i $=€ i porez i prirez,cijene su jos blesavije od majning hajpa).
Ja u potpunosti razumijem da prodavač(ekipa koja radi na kasi i valjda najvece žrtve,oni na primki od servisa, njih najvise zalim)
nemaju nit placu nit ovlasti za išta ,
al isto razumijem frustraciju osobe koja pregrize govno, skupi keš,plati premium cijenu jer "jel kupuje u X ducanu" , ne od nekog dropšipera,(znaci ne web shop il iz vana) i kupi npr. mid range gtx1080 za 5000kn (il entry level 2x rx470 4gb za 5300kn

) )i neki g-sync monitor za valjda 4000kn i jos si spikira kupovinu u petak tak da se iživi malo na novom hardveru prek vikenda ,a kad ono ne radi gpu (npr artefakti. sjeban vram je čest)il monitor(još dok jadan skuzi da nije u njemu problem vec u onih 15% defektnog hw koji se uvozi,mahom refurbished,propadne slobodan vikend ).
Znaci, iskenjo je 1000kn više za proizvod da nema zajebanciju s cekanjem,servisima, upalio auto,preso pol grada,kad ono nagrada mu je upropašten vikend i jos mora bar 2 puta ič tam i nazad i jos se mora dokazivaz i cekat 2-3 tjedna.
Ja sam zadnji put kupovao nov hw u butigi ADMu dok su bili na Peščenici i makar su bili skriveni u malom podrumu, bili su profesionalniji nego vecina "velikih".
A Links mi je uvijek bio antipatican, ona debilna vjeverica il ,"geymerski" štih, plavi uski đemperi na oznojenim bucmastim "kompjuterašima",McDonalds filozofija,napuhane cijene i opet ti uvale limun ,ma ajd bjež.
Kinez bar ne skriva da te oce sprcit i na kraju bolje dobiš(sve to tak i tak tajvan/sengzen/hongkong/makao i u linksu/m-sanu/hgspot il Baobao itd) nego kod nasih provjerenih(cast izuzecima koji kuze vrijednost vjerne musterije).
Sent from my VX8 using Tapatalk