Znam da je OT, ali moram i ja ovo potvrditi.
Ja sam imao x neugodnih iskustva s njima. Prestao sam biti njihov klijent nakon jednog dosta neugodnog iskustva, ali nažalost ne mogu izbjeći da ih netko drugi koristi prilikom slanja paketi meni.
Zadnji i trenutni primjer je taj da čekam express paket od prošlog petka. Da, preko tjedan dana, TJEDAN DANA, stoji paket kod njih (nešto naručeno iz Chipoteke) u skladištu u Leskovcu i jednostavno ga nitko u dispečerskom centru ne preuzima od vozača i da mi ga isporuče tih svemirskih 15 km udaljenosti. Moja pretpostavkama je da su "prebukirani", sama gospođa mi je to preko telefona natuknula, da je volumen dostava prevelik da bi se to odvijalo kako bi trebalo. Ono, tipčina hrvatska posla stil, švicarski nožić princip i tko nas klijente j**e.
Svaki dan sam ih zvao i svaki put je bilo "evo bude sutra". Jučer sam popizdio i nisam se dao skinuti s telefona dok to nisu riješili s konkretnim informacijama.
To je takav utter shit od firme da to prelazi svaku granicu. Treba se žaliti direktno UPS-u da ih barem oni onda otkantaju kao lokalnog distubutera, a moguće je da i ove lokalne stvar koje hendlaju pod "Overseas Express" brandom ispaštavaju upravo radi tih obaveza prema UPS-u.
Nemam problema s time da kasni, ali imam problema s time da mi se laže u facu i pravi budalu od mene. Da su bar iskreni, pa ajde još nekako, ali ovo...