16.09.2017., 12:08
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Autor sakomako
Kod mene nije OK, ali ću sada otić testirati sam telefon na drugoj liniji kod frenda, onda ću definitivno znati dali je do telefona ili do linije odnosno njihove opreme na što me više vuće na pomisao da ona stvara probleme, jer promjenom opreme su smetnje u telefoniranju i počele.
Ista stvar je i sa serverom i programom za gledanje filmova na smart TV koji se ruše kada je ruter prikopčan na LAN, kada je iskopčan iz LAN-a sve radi normalno. Na starom nisam imao tih problema, jedino za filmove bit ratea većeg od 50 Mbps je zezalo ograničenje rutera na 100 Mbps za mrežu.
Očito je da neki signal koji dolazi od rutera u mrežu ruši server i aplikaciju za gledanje filmova na smart TV. Prošlo je 6 mjeseci i to nismo rješili i nekako mi se čini da nemaju znanja da to riješe a nemam niti ja, ali znam što mi stvara problem. E sada što promjeniti u postavkama rutera da mi ne ruši server i aplikaciju za gledanje filmova mna smart TV neznam?
Ako netko ima kakvu ideju slobodno ovdje izloži ma kako izgledalo glupo, jer ponekad i takve stvari pomognu. Na starom ruteru nisam imao takvih problema s rušenjem servera i aplikacija na smart TV..
|
Koje routere imate vi koji imate problema?
|
|
|