Pa koju temp zelis da imas tu i zadas , s tim sto bih ti ja savetovao da uzmes jedan termometar i da sa njim pratis temp prostora a ne da se oslanjas na daljinski od klime . Ne znaci da ces imati 26c u prostoru ako je na daljincu 26c , nek ti termometar bude reper i po potrebi smanjujes i pojacavas temp na daljnskom . Zar nisi dobio manual , tamo trebas imati sve opisano tj kako se koristi opcija swing ili sta vec hoces . Izduv mozes ostaviti na automatski ali to kod nekih klima lepo radi pa drze zadatu temp lepo , a kod nekih je bolje kad se rucno podesi na 2 -3 brzinu . Zato ti kazem ,termometar ce ti sve reci tj kako da se ponasas , a ne bi bilo lose da uzmes i jedan merac potrosnje pa da ubodes klimu u njega , odmah ces znati koliko se klima opterecuje tj koliko W vuce , koliko si KWh spicio i sta je za tebe najbolja opcija . I da dodam , mislim da je neka optimalna temp za grejanje klimom oko 23c , 26c mi nekako deluje previse ..
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm