View Single Post
Staro 15.09.2017., 18:19   #4445
Tommy21st
Registered User

Datum registracije: Oct 2015
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
ja imam wizard i on je pod programima i bez problema instaliram sve zive.. moguce da te zajebava verzija androida.. nema LibreElec mozda za taj box??
kao sta sam napisao morat ces sve manualno ukucavat, repo po repo, addon po addon..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
A ne znam stvarno u cemu je problem, mozda je i verzija Androida, eventualno da ga probam spojit na net zicom, to jedino nisam probao.

Ima Libreelec, S805 je soc, moga bi njega probat stavit.

Imam i S905x box, on je Nougat, ali i on me zeza, baca mi error "system ui has stopped" i tako do restarta pa ponovo, a jos ima original ventilator koji radi ko brusilica, zuji za počudit, pa mi ga se ni neda koristit.

Mislim da sam odavno skuzio zasto mi baca taj error, ali neman se volje uopce s tim zajebavat, maknit ventilator i sredit taj error i vjerojatno necu dok god ovi drugi radi, to bi trebali rijesavat oni koji su placeni za to.

Inace box je Khadas Vim i moram priznat da je to tesko Kinesko smece, support je nula, Ubuntu Linux je bez hardverske akceleracije isto nula, u skoro godinu dana nisu rijesili najosnovnije bugove na Androidu, pa ovi moj stari box radi ko sat, jedino je steta sta je na Kitkatu, uglavnom ne kupujte!

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Tommy21st. 15.09.2017. u 20:21.
Tommy21st je offline   Reply With Quote