View Single Post
Staro 15.09.2017., 00:43   #2629
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Ak' se ti ne osjecas magarcem ako nazoves neki ducan - oni kazu, 'da imam to, slobodno dodjite po to', ti dodjes - a toga nema, a *ebga... sto da ti kazem.
Nije da i vani svugdje cvate cvijece, ali je bolje nego kod nas. Pogotovo sa normalnim ducanima (ne uracunavajuci mega-ducane ala Amazon gdje se ipak isto tako desavaju greske).

Ja sam prije kojih godinu dana isao naruciti fotic izvana, i platio. Ispalo je da ga nemaju, i umjesto njega su mi ponudili noviji, bolji i skuplji model za istu lovu, bez doplate.
Dakle, moze se. Moze se i kod nas, i neki tako i posluju, no to su rijedji izuzeci.
No drugi pak posluju samo na nacin 'daj pare i budi sretan sto si ista dobio'. Pritom ne ciljam direktno na ADM, samo da bude jasno.

Anyway, daljnja diskusija nema smisla. Sto ljudi, sto cudi.. sto zena, dvjesto sisa.
Moram se nadovezati na ovo, može se vani možda jer rade sa normalnim cijenama i maržama.

Ovdje kod nas u IT sektoru marže su jad i bijeda, jedva pokriju u većini slučajeva troškove transporta, a zbog PDV-a moraju biti takve inače ti niko neće kupiti recimo GTX 1060 ako je skuplja 700-1000kn od neke trgovine van HR.

Što se ADM-a tiče, dvije kupovine sam obavio i sve je prošlo glatko.
Nixis je offline   Reply With Quote