14.09.2017., 20:17
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Gawro
Pozdrav,
imao sam kontakt sa drugim vozilom gdje je on obijesno vozio neposredno prije našeg kontakta, gdje sam ga ja zaobilazio s desne strane i pri povratku u svoju traku (lijevo) zapeli smo jedno za drugo. Moj ćošak, njegov ćošak. Policija je utvrdila da sam ja kriv jer njih zanima samo trenutak kontakta, ništa prije, ništa poslije. Oni su po oštećenjima na autima zaključili da sam se ja, laički rečeno, "bezobzirno prestrojavao". Ja bih se žalio na njihovu odluku jer trebam platiti 2/3 od 1500 za taj cin, za koji smatram da nisam kriv. Žalio bi se samo iz razloga jer je čovjek obijesno vozio tamo gdje ne smije tako vozit, iz trake za lijevo je na semaforu uletio u traku za ravno, ispred mene i zakočio i vozio se 10 km/h, gdje je ugrzio ne samo mene, već i ostale sudionike u prometu. Ja se vozim tamo svaki dan, skup sa curom, sestrom, mamom. Ne osjećam se krivim jer je on ubrzao nakon što sam ja po meni već obavio prestrojavanje, što dokazuje skica koju smo napravili na europskom izvješću i potpisali. A kao razlog žalbe bih naveo kako policija nije uzela u obzir cijelu situaciju, sto ja smatram da su trebali, nego samo "kontakt".
Mišljenja?
|
Razumijem da lažeš policiji ali nas ovdje stvarno nemaš razloga mazat pošto mi nemamo baš nikakvog utjecaja. Reci iskreno, drkali ste jednog drugog, išao si uletiti ispred njega, a on ti nije dao 
Inače stvar je čista kao suza. Kod prestrojavanja si udario drugi auto, tvoja krivica u potpunosti. 
Priče "ali i drugi su krivi" ti neće proći na sudu.
|
|
|