Citiraj:
Autor Spikeman
Ma kuzim ja to, al evo oni predstavili NErevolucionaran proizvod, ti mahnes rukom i kazez meh, i nedas im pare, i di je problem? kaj si ti sad ljut na njih sto nisu napravili neko cudo od phone-a pa da ti budes zadovoljan? jesu oni tebi nesto duzni po pitanju inovativnosti?
za četvorku se slazem, evo stoji mi u ladici pored mene na iosu 7.1.2 (ak se ne varam) ja sam također bio ljut nakon toga, zato sam i kupio G2 
frend je isto nakon ljutnje poslije cetvorke preso u drugi tabor na S4, pa S6, Nexus 5 i eto ga danas na ajfon šestici  i nece nazad na Android nema šanse 
|
Ma nisam ljut LOL. Nek si kupuje svatko kaj hoće. Samo sam iznio svoje mišljenje pa me vlasnici napali. Eto, neće dat na svoje. Dočim nas ima koji dobro popljujemo ak je nešto loše na mobu ili bilo čemu makar to bilo ono što posjedujemo.
Citiraj:
Autor Juice
@Tvrdi - u prethodnom postu si rekao da si otišao s teme ali još uvijek po istom trubiš u temi.
Usporio ti se nakon kolko, 3-4 verzije (godine) novog OSa
|
Istina je to što zboriš ali nisu smjeli pustit van taj update na 4ci. O tome se radi. A sumnjam u slučajnosti. Imaju perfidnu politiku. Nisu jedini takvi ali prednjače u tome plus što svoje korisnike tretiraju kao....