Citiraj:
Autor Drug Brko
Jasno ti je da baš svi ljudi na svijetu imaju mišljenje... kao i šupke  nekad možda zadržiš to mišljenje za sebe. Ili baš sve i sva moraš objaviti? Ako moraš, OK...
@mob
|
Jednom mi je na poslu kolega rekao kako se usuđujem šefovima reći ono što svi oni misle...
Citiraj:
Autor nick praskaton
pa da pratis temu, ja sam vec stranicu prije izrazio kako me apsolutno nista nije odusevilo, jer ne inoviraju u zadnje, nego im je najveci highlight i inovacija hebeni animoji ... al isto tako zadnjih 10 godina koristim iphone, pa cu ga vjerovatno ponovo uzet, al sam svejedno kritican prema njemu...
|
Ok. Fer. Imamo isto mišljenje samo si ti ajfon fan pa ga kupuješ.
Citiraj:
Autor nick praskaton
al meni ne pada na pamet, zasto forumasi koje iphone apsolutno ne interesira, niti ce ga ikad uzet, niti im je to u cilju, nitii ih zanima, dodu na temu pa pljuckaju, seruckaju i sl.
|
Mene sve zanima. Zašto si ne bi kupio ajfon ak mislim da vrijedi? Imao sam 4ku i 5cu. Zašto misliš da pljuckamo? Ja ne pljujem samo sam iznio činjenicu da nisu ništa novo napravili. A digli su još i cijene. O tome gdje prestaje komentar i mišljenje a gdje seruckanje bi mogao neko nepristran...a toga ođe nema. Niđe.
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
Da li svi ovi novi ajfonovi dolaze i u rozoj boji? Ako ne svi, koji dolaze? Ako nema u rozoj boji, necu ni uzeti.
|
Samo crna, zlatna i siva kolko znam. Ostaje ti zlatna....
Odjava s teme. Ne želim vam kvariti veselje novim ajfonima.