View Single Post
Staro 13.09.2017., 14:22   #1884
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jasno ti je da baš svi ljudi na svijetu imaju mišljenje... kao i šupke nekad možda zadržiš to mišljenje za sebe. Ili baš sve i sva moraš objaviti? Ako moraš, OK...
@mob
Jednom mi je na poslu kolega rekao kako se usuđujem šefovima reći ono što svi oni misle...

Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
pa da pratis temu, ja sam vec stranicu prije izrazio kako me apsolutno nista nije odusevilo, jer ne inoviraju u zadnje, nego im je najveci highlight i inovacija hebeni animoji ... al isto tako zadnjih 10 godina koristim iphone, pa cu ga vjerovatno ponovo uzet, al sam svejedno kritican prema njemu...
Ok. Fer. Imamo isto mišljenje samo si ti ajfon fan pa ga kupuješ.

Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
al meni ne pada na pamet, zasto forumasi koje iphone apsolutno ne interesira, niti ce ga ikad uzet, niti im je to u cilju, nitii ih zanima, dodu na temu pa pljuckaju, seruckaju i sl.
Mene sve zanima. Zašto si ne bi kupio ajfon ak mislim da vrijedi? Imao sam 4ku i 5cu. Zašto misliš da pljuckamo? Ja ne pljujem samo sam iznio činjenicu da nisu ništa novo napravili. A digli su još i cijene. O tome gdje prestaje komentar i mišljenje a gdje seruckanje bi mogao neko nepristran...a toga ođe nema. Niđe.

Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Da li svi ovi novi ajfonovi dolaze i u rozoj boji? Ako ne svi, koji dolaze? Ako nema u rozoj boji, necu ni uzeti.
Samo crna, zlatna i siva kolko znam. Ostaje ti zlatna....

Odjava s teme. Ne želim vam kvariti veselje novim ajfonima.
Tvrdi je offline   Reply With Quote