View Single Post
Staro 11.09.2017., 22:20   #1286
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Šta, bilo je nekih failova s P10? Nisam pratio...
Ako je tako onda mi se posrecilo što sam uzeo P9 baš kada je P10 došao na tržište...
Ovako po forumima vidim da su crkavale kamere. I kod nas, koliko čitam naše forume. Meni nije kamera radila problem ali mob su slali iz tvornice bez oleofobnog premaza sa nekim jeftinim plastičnim screen protectorom, zbog čega smo skidali tu zaštitu i onda bi se mob nenormalno mrljao i bio prljav ekran pa se nije moglo glatko ni swajpati po ekranu s prstima. Dosta modela je došlo sa sporijom memorijom. Moj nije al eto, muljali su s tim. Dakle lutrija s memorijom. Onda na nekim se modelima mob jako zagrijao nakon dužeg igranja pa bi performanse drastično pale. U nekmi se slučajevima (i meni) jako grijao već nakon 10ak minuta rada s baterijom. Baterija mu ne drži ni blizu kao drugim flagshipovima, SOT je dosta slab.
Nemjerljivo više sam bio zadovoljan s P9. P10 ima odličnu kameru, kompaktan je i nije težak (ali zato dolazi s još inch manjim ekranom od P9). Meni se svidio kako leži u ruci (uži je i duži od P9) i to metalno kućište s "brušenim" finishem. Fora je to. Onaj napred fingerprint može biti i navigacijska tipka što je meni bilo fora ali kad sam ga vadio iz torbice znalo se dogoditi da ga slučajno stisnem što kod fingerprinta na poleđini nije slučaj.
Tvrdi je offline   Reply With Quote