Dakle lijepa naša rvacka...
Dolazim u petak popodne u Tele2 uzeti pokućni na firmu.
Ja: Dobar dan! molim vas router i pokućni internet bez pretplate na firmu, i molim vas R1.
Prodavač: da li ste već naš korisnik?
Ja: Nisam.
Prodavač: A onda vam nažalost ne možete uzeti pretplatu, dok iz centrale provjere vaš firmu.
Ja: Zašto?
Prodavač: Znate, puno je uzimalo pretplate, pa nije plačalo, ne bi vratili uređaj bla bla...
Ja: Dobro, ja bi uređaj platio punu cijenu i uzeo bi pretplatu... dakle mogu ne platiti 2 računa i onda me blokirate..?!?
Prodavač: A ne, znate, bez obzira na to mi moramo poslati upit u centralu i onda oni MORAJU izvršiti provjeru... a oni ne rade više, i ne rade do ponedjeljka, znači tek u ponedjeljak popodne će vas vjerojatno odobriti...
Ja: ali možete preko interneta provjeriti sve podatke na sudskom registru,
Prodavač:...
(sliježe ramenima)
Ja: ok.. dajte mi router i 20GB na bonove dok me "ne odobre"
------------------------------
Mislim... sve je to ok... ali kakva vražja provjera firme.. moja firma postoji 6 mjeseci, i ja stvarno ne kužim šta točno mogu provjeriti?!?!
A čak se i ne ljutim toliko na Tele2, već na gomilu debila koji su ih natjerali da se prema svima ponašaju kao prema potencijalnim kriminalcima...
Stvarno izgleda da se u ovoj državi više ljudi bavi prevarama nego poštenim poslom.
Zašto ovo pišem... jer me ispizdilo...
i da upozorim druge koji žele uzeti Tele2 pokućni na firmu, da to neće moći obaviti na brzinu i da može potrajati par dana dok ne potpišu ugovor...