View Single Post
Staro 10.09.2017., 16:23   #719
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Dakle lijepa naša rvacka...

Dolazim u petak popodne u Tele2 uzeti pokućni na firmu.

Ja: Dobar dan! molim vas router i pokućni internet bez pretplate na firmu, i molim vas R1.

Prodavač: da li ste već naš korisnik?

Ja: Nisam.

Prodavač: A onda vam nažalost ne možete uzeti pretplatu, dok iz centrale provjere vaš firmu.

Ja: Zašto?

Prodavač: Znate, puno je uzimalo pretplate, pa nije plačalo, ne bi vratili uređaj bla bla...

Ja: Dobro, ja bi uređaj platio punu cijenu i uzeo bi pretplatu... dakle mogu ne platiti 2 računa i onda me blokirate..?!?

Prodavač: A ne, znate, bez obzira na to mi moramo poslati upit u centralu i onda oni MORAJU izvršiti provjeru... a oni ne rade više, i ne rade do ponedjeljka, znači tek u ponedjeljak popodne će vas vjerojatno odobriti...

Ja: ali možete preko interneta provjeriti sve podatke na sudskom registru,

Prodavač:...
(sliježe ramenima)

Ja: ok.. dajte mi router i 20GB na bonove dok me "ne odobre"
------------------------------

Mislim... sve je to ok... ali kakva vražja provjera firme.. moja firma postoji 6 mjeseci, i ja stvarno ne kužim šta točno mogu provjeriti?!?!

A čak se i ne ljutim toliko na Tele2, već na gomilu debila koji su ih natjerali da se prema svima ponašaju kao prema potencijalnim kriminalcima...

Stvarno izgleda da se u ovoj državi više ljudi bavi prevarama nego poštenim poslom.

Zašto ovo pišem... jer me ispizdilo...

i da upozorim druge koji žele uzeti Tele2 pokućni na firmu, da to neće moći obaviti na brzinu i da može potrajati par dana dok ne potpišu ugovor...
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote