View Single Post
Staro 09.09.2017., 20:38   #2624
Tipkalo
Drzim komp u ladici.
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Kao najveći branitelj ADMa, moram priznati da je usluga i kvaliteta pala debelo zadnjih 2 godine. A zadnjih 9 mjeseci koga god da sam poslao u ADM, vratio mi se s kritikom, nabrojati ću neke:

- "Prevarili su me, naplatili su mi nešto što nisam tražio"
- "Platio sam više nego je prvotno dogovoreno i pristano na ponudu"
- "Rekli su mi da će proizvod doći danas, dolazio sam 2 puta, došao je tek treći dan"
- "Naručio sam jedno, kada sam došao, dali su mi drugi proizvod, skuplji i rekli to je isto"
- "Poslao sam im mail sa detaljnim uputama što i kako treba podesiti i instalirati, nakon što sam iskeširao nekoliko desetaka tkn, morao sam provoditi u servisu i na telefonu satima"

Meni je grozno što se danas događa to, pa i čitajući razne komentare korisnika ovog foruma, što ispada kao da su kupci retardirani, a ne trgovci... čitajući Vaša ismijavanja ili komentare na negativna iskustva korisnika. Nije samo ADM takav, na svakom čošku u raznim trgovinama čuješ prodavača kako "kenja" po kupcu, a ovaju mu je s pravom prigovorio na nešto što nije ispravno ili u redu.

Sve u svemu, dojadilo mi se brukat rodbini, poznanicima, prijateljima, partnerima, pa sam ADM izbacio iz preporuka. U ovih 9 mjeseci, cca 185.000 kn preporuka vratilo se pozitivnim iskustvima i pohvalama - no iz drugih trgovina (Mikronis, Links, Santa Domenica, Protis), a cca 70.000 kn što mi je ekipa potrošila u ADMu - sve do jednog se vratila negativnom kritikom i iskustvom. Strašno, da Vam tu neugodu ne mogu opisati.

Danas čak i ako čovjek želi nešto "jedinstveno" iz vana, kao što ste i naveli, može ili sam naručit ili je tu Uzi Shop, uvijek vjeran . Rekli su mi dajoš par trgovina u ZGu također naručuju iz vana komponente za entuzijaste tako da ADM zaista postaje sve manje atraktivan i pouzdan. Toliko od mene.
Po dolasku u servis morao sam čekati jer je jedna mušterija već bila tamo.
Čovjeku su isporučili krivo napajanje te je ga došao vratiti u zamjenu za naručeno, što je trebao nadoplatiti.

Zadnje izmijenjeno od: Tipkalo. 09.09.2017. u 21:01.
Tipkalo je offline   Reply With Quote