View Single Post
Staro 09.09.2017., 20:34   #8031
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Mogao si taj Max2 dobiti za 149kn, just sayin....
Ovo drugo će jedan prigovor riješiti

Pogledat ću sutra po stranicama šta ste pisali oko toga, thx.

Danas sam bio u čitavo popodne u sexu u kojem nisam uzivao vezano za ove račune i ugovor.

Inače uvijek pročitam sitna slova i pomno pogledam papire koje potpisujemo, ovo mi je lekcija, jednostavno bez obzira koliko profesionalno netko izgleda da naočigled radi svoj posao kako treba, negdje down the line većinom netko zajebe. Očekuješ da ćeš jednom izbjeći neke probleme i natezanje sa sistemom, očito očekuješ previše.

Hajde da sam bio neki totalno neinformirani tip koji je ušao kao jelen pred svjetla i haubu u centar pa dobar dan ja bi internet neki, ovako dodješ pripremljen, sve dugove podmiriš, doneseš sve žive papire, dovučeš vlasnika priključka da potpiše sve, objasniš sve u detalje da precizniji nemožeš biti, lik sve kuži, sve dogovorimo i onda ovo sve na kraju. Samo se nasikiraš bezveze.

Najgore od svega mi nebi znali ništa da automat nije dojavio da smo u dugu, i da se netko nije javio na poziv, došlo bi mi na kraju mjeseca račun ono brijem 5000-6000 kuna, jer nam je prosječni net promet mjesečno od 200-300 GB, a ovi kidaju po gigabajtu 16kn. Jer uopće nemozes znati jesi li na flatu ili su ti jaja na panju, jer sam još par dana poslje naknadno samo pogledao u Moj Telekom postavkama pod sekcijom Podatci o usluzi telefon/net, i uredno piše Max2, sad jel trebalo pisati Max2 flat neznam, kome se da nek provjeri pa mi napiše ovdje.
Colossus je offline   Reply With Quote