View Single Post
Staro 09.09.2017., 15:02   #2866
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor dxer Pregled postova
Zanima me mogućnost snimanja videa u Full HD formatu na DSLR aparatima.
Do nedavno sam koristio DSLR fotoaparat Canon EOS 500D. Snimanje na njemu uopće nije bilo upotrebljivo jer je autofokus sporo radio i uopće je to bilo loše.

Ne treba mi često video snimanje, ali kada ga trebam, hoću da bude kako treba, a ne opet nešto jedva gledljivo.
Zanima me da li se i koliko to nabolje promijenilo recimo kod Canona EOS 750D kojeg bi najvjerojatnije kupio.
Dovoljno dobar da se mozes pouzdat u njega dokle god ima svjetla. Sa USM objektivima bas i nije na ti ali sa STMovima radi super za video. Ja presao sa 1200d na 760d i preporod kaj se LW i AFa tice dok video nije nes bolji kaj se kvalitete tice osim kaj je osjetno cisci..

Nije bas ko DP ali nije ni daleko. U svakom slucaju bolji nego raniji hybrid sistemi.. U ondosu na DP najvise fali kaj nema tolko opcija za AF u videu. Ne mozes podesit kak brzo da fokusira i sl...

Nabavi si 10-18 za video i fotkanje i rastegni do 760d ak mozes jer ima bolje kontrole i par sitnica koje vesele, kao tracking u LW koji radi fantasticno za fotke ..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.09.2017. u 15:13.
MAGARAC je offline   Reply With Quote