View Single Post
Staro 09.09.2017., 11:38   #1402
dur
Registered User

dur's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Pozdrav, imam laganih problema sa tim ruterom..
Ovo su trenutne postavke, ak stavim SGI Enable onda brzina nije konstantna, al u trayu, pod status stoji 300mbits, ak maknem kvačicu, onda je ok, al pod status stoji, 243-270mbits u igri su win 7..
Inače puštena mi je brzina 34mbits..

Mrežna je ASUS Wireless-AC750..

E sad, događa se da mi veza pukne, u trayu skoči žuti trokut s uskličnikom, jučer zvao SZK, restartali liniju i ok bilo do danas, dođem doma, net teško otvara, a ista stvar i na smartfonu..

Inače ovo je sad blaži problem, imao sam s tim češćih problema, dok sam podesio da mi se ruter gasi-pali u određeno vrijeme, sad sam to dizejblal, al kolko vidim, veza se opet izgubi negdje..

Kak sad to uskladit da to donekle normalno funkcionira?
Makni mixed mode i stavi samo N ili AC ako podržava. Uvijek ti je bolje spojit komp sa žicom (prepreke se lagano zaobilaze, samo su ljudi lijeni), wireless samo za mobitele i sl. uređaje.

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Već preko 10 godina koristim operaterove routere u bridge modu, a za pristup internetu koristim vlastiti Linksys WRT54GL sa stock firmwareom (na kojeg se veže gigabit switch i onda sve dalje) i nije bilo nikad problema s njegove strane.

Sad sam uz maxadsl dobio ovaj ZTE, pa me zanima je li bolje prebaciti ga u bridge mode i nastaviti koristiti Linksys? Sviđa mi se popis poziva kojem se može pristupiti (brojevi koji su zvali i koje sam zvao), a kojem neću moći pristupiti lako ako ga stavim u bridge. S druge strane, ovlaš gledajući ovu temu ispada da je bolje držati se provjerenog
Bolje ga stavi u bridge, sigurni je. A i ne vidim razlog zašto ne bi mogao poslije pogledat taj popis poziva na njemu.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 09.09.2017. u 12:13.
dur je offline   Reply With Quote