Od kada sam 2008. godine kupio računalo u staroj poslovnici na Ferenščici, uz savjete osobe koja i dan danas radi u ADM-u, kroz narednih 6 godina sam svim poznanicima, prijateljima, nepoznatim ljudima na forumima savjetovao i slagao konfiguracije te ih slao isključivo u ADM.
Sve je bilo bez greške do 2014. godine kada sam dvojici prijatelja savjetovao, a što drugo nego ADM, jednome stolno računalo, drugome laptop.
Radi se o mojim najbližim i najboljim prijateljima i oboje su doživjeli neugodnosti, stres, pokušaj psiholoških podmetanja i prebacivanja krivnje. Dečki nisu neki poznavatelji materije, pa u slučaju kvara (što se dogodilo kod jednog od njih) i nadogradnje komponenti (što se dogodilo kod drugog) odnijeti će računalo/laptop u servis i zamoliti da novo kupljenu komponentu ugrade umjesto njih, ako treba i plate tu uslugu, a ukoliko je nešto pokvareno i računalo ne radi, također će ga odnijeti u servis i ako treba biti tjednima bez istog, samo da im se sve odradi kako spada.
Dakle vraćam se na istog zaposlenika iz 2008. godine koji je tada meni napravio ponudu za računalo, a sada je možda promoviran u psihijatra i pokušava zastrašivanjima, obrnuto psihološkim igrama i laganjem okrenuti vodu na ADM-ov mlin.
Naravno ništa od toga nije prošlo, prijatelji su na kraju dobili uz velike neugodnosti, lažne optužbe i gubljenje vremena ono što im zakonom o garancijama pripada, ali gorak okus je ostao kod mene, jer su na moj savjet to sve kupili u ADM-u.
Dakle, ta trgovina je kod mene prekrižena, ništa od ovoga se nije slučajno dogodilo, a i sličan trend čitam na ovoj temi.