View Single Post
Staro 08.09.2017., 23:24   #2612
Tipkalo
Drzim komp u ladici.
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Da podjelim svoje iskustvo od danas

Copy paste e-mail-a koji sam im poslao:

"Dobar dan,
upravo sam bio u vašoj poslovnici na Jordanovcu.
Jedan stariji zaposlenik, nosio je crvenu majcu, stariji gospodin, mislim da se zove Boris, no nisam siguran, je me ismijavao.
Došao sam nakon što sam telefonski dobio potvrdu od vas da ću dobiti povrat novca za kupljene slušalice kojima nisam zadovoljan(zbog šuma koji stvaraju).
Gospodin je prema meni nastupio sa predrasudama optužujući me da sam tip osobe koja proizvod kupi, isproba, te ga onda vrati u trgovinu ako mu se ne sviđa.
Taj čovjek je mi također rekao da ako želim slušalice koje ne krče, trebam izdvojiti 18.000$, a poanta te izjave je mu bila ismijati moj razlog dolaska, to što slušalice koje sam platio 1050kn "krče" u području niskih frekfencija.
U tom trenutnku sam shvatio da me čovjek ismijava te pokušava otjerati iz servisa.
Kupujem kod vas sve vezano za računala od početka srednje škole, već 10 godina. Kod vas sam kupio 5 računala, i puno ostalih sitnijih stvari.
U ADM servis sam imao potrebu dolaziti samo 3-4-5 puta u ovih 10 godina. Spomenuo sam, kako sam dobio povrat novca u istim situacijama(ne isključivo u vašem servisu), te je na temelju toga gospodin zaključio da sam tip osobe za kakav je zaključio da jesam.
Do sada su mi sva iskustva bila najbolja te uvijek svima vas preporučujem, očito i zbog najboljih cijena, no današnje, ne samo što mi je krivo rečeno preko telefona da ću dobiti povrat novca, nego sam onda ismijavan zbog toga.

Poanta je samo da me naživcirao taj čovjek koji je me uzeo za budalu i ismijavao(umjesto da mi objasni postupak?).
Imam dojam da su mi prava povrijeđena. Kao što rekoh, u istim situacijama prije sam dobio povrat novca, te dakle prijašnja iskustva u kombinaciji sa današnjim navodnim saznanjima i iskustvom su rezultirala tom slutnjom.
Nije mi bitno što ćete mi odgovoriti, samo vam dajem feedback.

Lijep pozdrav,
--------------"

Slušalice kupljenje 4 dana prije ovoga.

Zadnje izmijenjeno od: Tipkalo. 08.09.2017. u 23:50.
Tipkalo je offline   Reply With Quote