View Single Post
Staro 08.09.2017., 14:16   #940
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
InTune si uzmi

Ja koristim bitdefender najćešće jer mi je administracija preko cloud portala super jednostavna. Deploy, kreiranje paketa, rulovi i sve jako jednostavano. Produživanje licenci isto super jednostavna. Najjednostavnije od svih i radi kak je zamišljeno.

Nod mi se ne sviđa jer je svejedno dal imaš 10 juzera il 5000. Nešto je kompliciranije setupiranje i održavanje i nije toliko prilagođeno nekom small businessu.

Sophos ima isto upravljanje preko clouda, al mi je sučelje i sve dosta konfuzno tak da bi to preskočio (nemora značit da je svima tako, ja sam vjerojatno navikao na drugačiji koncept pa mi je ovo bezveze). Zna zezat s false alarmima i karantenirat "dobre" aplikacije/fajlove.

Kaspersky, radi, osrednji centralni portal. Zna zezati kod produženja i promjene licenci. Ovaj free nisam probao.

Ovo gore su iskustva u nekom SB okruženju, neznam koliko se te licence i mogućnosti razlikuju od privat licenci.

Al u globalu, sve ovisi kakvi su ti korisnici na tim računalima. Neke neće spasit ni 8 antivirusa, drugima je dovoljan windows firewall.
Pupo je offline   Reply With Quote