View Single Post
Staro 24.11.2005., 22:49   #45
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Iz DB-sam pa nemam prilike čut te Bose zvučnike, Sad imam Z-2300 i nemogu reč da nisam zadovoljan, spjeni su na Audigy 2 ZS, i po meni to zvuči jako dobro, fakat se nauživam muzike slušajuči ih!
Ali evo moram reč da sam prije njih imao JBL Invader, to su 4.1 zvučnici koje sam platio 1300kn, sad su 1000kn, uglavnom ti su zvučnici dosta slabiji od ovih(woofer 32w RMS, 4x12 sateliti), ali su imali nekako poseban zvuk, visoki su bili izraženiji, sredni još više(ovi 2300 imaju dosta loše srednje), mogo bi ih manje pojačat ali svejedno......ono..mogo bi ih slušat po cjeli dan, a 2 sata slušanja 2300 i boli glava!!
Barem je meni tako!
Evo baš me zanimaju ti Bose zvučnici i vjerujem da bolje obavljaju poso od Logitecha, Creative-a, nemam pojma više koga, ali me zanima koliko mogu bit glasni...nebi volio da da ih moram odvrnut 80% da bi mi bilo dovoljno glasno, ubiti ja volim slušat muziku malo glasnije(oko 90-ak DB), jer šlušan malo "jaču" muziku, Rock, house, melodični metal(ponekad)...ubit sve!
eto Voki, prepostavljam da radiš u HG Spota, pa si valjda slušo(uspoređivo) te Bosove sa Creativeom ili još bolje(najbolje) Logitechovim Z-2300, pa me zanima jesu li dovolkjno glasni za prostoriju 11m2 i jeli im fali snage?
I basa...jer im je promjer niskotonca 13 cm, pa me zanima kakvu udarnu snagi ima i koliko je dubog bas!?
Kakav je u filmovima? jeli može zatresti bar malo prostoriju?
Zahvaljujem!
kresimirSM je offline   Reply With Quote