View Single Post
Staro 07.09.2017., 09:16   #229
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@listerstorm

Što sam krivo rekao? Kakvo trenersko iskustvo moraš imati? Od zadnja 3 izbornika, 2 su imala iskustvo vođenja lokalnih klubova po pašnjacima. Jakog li iskustva.
Jeličić najvjerojatnije nebi ni prihvatio ulogu izbornika. No ovako na prvu, izgleda da više zna gdje curi i koji su problemi nego Čačke. Samo to. Nema tu nikakve moje "podrške" sa bude izbornik, samo moja pusta želja. Koliko znam, mora i školu trenera proći, koju on nema (ili ima). Ali žalosno je da on zna i vidi a "iskusnjare" ne vide.

Nadalje, HTV sam plasira opravdanja. To si valjda vidio i čuo.
Sprega guzičara? Što je tu krivo? Novinar podilazi izborniku i zajednički jezik im ne "malo smo umorni/nismo imali sreće".

No opet, nije samo izbornik kriv. Nitko ne može reći da igrači ne nose na sebi dio krivice, možda i veće nego Ive. Nije izbornik kriv što se neki igrači u reprezentaciji ponašaju ko babe. Perišić kao naš najpotentniji igrač, odigrao je najgore 3 utakmice zaredom otkad igra za HR.
Brozović isto. Rakitić od Eura nije niš napravio. I dalje da ne nabrajam dalje tko još... A onda tjedan dana kasnije, netko od njih bude u ekipi kola u 2 od 5 najjačih liga svijeta...

@busola
Niti jedan popularan sport se više ne igra radi navijača. Samo radi para i spektakla te naslikavanja. Kad na F1 utrci u Safety Caru se vozi Mariah Carey (ili kak se već piše) a u boksu sjedi Niki Minaž, tu se isto vidi kamo to ide. Tako i nogomet. 64 nacije na svjetskom prvenstvu, 32 na europskom uskoro... zadnje europsko nikad lošiji nogomet, no na kraju nikad više para ni jedan euro nije zgrnuo.

@mob
Brko je offline