View Single Post
Staro 07.09.2017., 00:51   #226
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Onda kreni na Index i fino tamo vodi ratove sa neistomišljenicima i komentiraj što te volja. Tamo fala bogu nema Brke seronje koji brani da rasprava ide u nenogometnom smjeru.

Poanta priče je da svaki puta završimo na nekoj drugoj temi koja nema veze sa nogometom nego mafijom/politikom oko sporta. A o tome svi znaju sve i svi imaju nešto za reći. E pa ne može.

Kao i što je tema lige petice postala prije zadnjeg locka. Poligon za svađu i mećanje od strane korisnika foruma koji u 7 godina imaju 500 postova na forumu, a 1100 u 6 mjeseci u nogometnoj temi od čega je 60% svađa. I zato je zdravo doviđenja.

Tako da ako imaš kaj reći za igru i ponašanje igrača, reci. Ako imaš što za pričati o Mamićima, Šukerima i ostalim eminencijama iz lože, nađi forum di nisam moderator zato i piše, tko se ne može suzdržati od toga, neka ovdje ne zalazi. Neki su mi se javili na PM da ovdje neće niš pisati jer ne mogu pisati pro/kontra HNSa i to cijenim. Ne bavimo se politikom, ni državnom ni sportskom. Kome ne paše a time bi se bavio, vjerujem da ima igrališta za to.

Na kraju krajeva, ni ti ni ja ni Pero Perić nemamo niš od toga. Možemo se samo posvađati, a dupeglavci će se i dalje smijati iz loža. Svi sve znamo o tome. Zato i ne raspravljamo.

NHF...

@mob
Na reakciju me potaknula isključivo tvoja podrška postavljanju Jeličića. To bi bio potez tog "političkog" nenogometnog okruženja i apsolutno nestručna odluka, a o tome ovdje nije preporučljivo raspravljati.

Ako ti podržavaš da repku vodi netko bez ikakvog trenerskog iskustva onda to s nogometom ima veze kao i šukerovo protjerivanje novinara HRT-a iz hotela reprezentacije.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kad će izrasti muda da dovedemo nekog stranca na klupu? Mi nemamo više kadra za izbornika. Ali zato imamo vrhunske poslušnike.

A Čačketu su dali 10 minuta da smisli opravdanja... a i HTV ulizivači fino 5x pitaju "jelda da je sigurno da je tu i umor zbog Kosova" i "jelda da je bio penal"? Kakva sprega guzičara...

@mob
Ovdje pišeš upravo o onome za što si u uvodnom postu naveo da treba izbjegavati.

NHF...
listerstorm je offline