View Single Post
Staro 06.09.2017., 20:35   #2340
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Nisam siguran sto trebam dobiti s tim EDF Deep Flash Cable postupkom. Moj komp (win 10) bez obog postupka vec detektira u Portovima: qualcommn HS-USB QDLoader 9008 (com5).
Izrezao sam kabel po uputama ovog indijca i kada to napravim komp mi ponovo ocita sve isto u Portovima. Pokrenem XiaomiMiFlash ali tamo ne detektira nista.
Da li molim te imas kakav dobar tutorijal pomocu kojeg bi mogao pratiti?

Hvala unaprijed
Evo mali update sto sam za sada uradio.

Buduci da na Windows 10 Xiaomi mi flash nije detektirao mob instalirao sam VMware i napravio virtualku Windows 7 32bit.
Na njoj sam instalirao Xiaomi mi flash i spojio mob kojeg je program odmah detektirao - device com 10. Mob sam spojio tako da sam drzao volume - i power dok nisao cuo da zvucniku kompa da je spojen device.
Nisam mogao pokrenuti flashanje zbog nekog random errora, nasao sam da to mogu zaobici ako instaliram Xiaomi mi flash beta tool.
To sam i napravio, mob se je uredno detektirao, u device manageru mi stoji qualcommn HS-USB QDLoader 9008. Pokrenem flashanje i odvrti do kraja.
Poveselio sam se da bih mogao uspjeti ali djaba...iako je pisalo success nakon sto sam skinuo mob s kabla on se i dalje ne pali. I dalje ne se ne puni kad je na punjaču, ne daje znakove zivota.
Vise nemam ideja sta učiniti i mislim da je mob krepo zauvijek.

EDIT: Sve sam ponovo ponovio ali ovaj put sam odabrao Clear All opciju u flash toolu i fala k...mobitel se je upalio na MI logo, cekam da se boota ali mislim da je to to.
EDIT2: Sad je mob zapeo na paljenju, samo stoji na MI logu. Mogu uci u fastboot, mogu uci u tvornicki recovery ali mob se ne moze uplaliti. Kad ga stavim na punjac ne svijetli nista. Sutra nastavljam....
EDIT3: Neda vrag mira, buduci da je mogao sada regularno uci u fastboot mod spojio sam mob ponovo preko virtualke i pokrenul flashanje roma putem Xiaomi flash toola. Nakon uspjesne instalacije mob se je napokon bootao do kraja.
Hvala svima, valjda vam nisam bio previse naporan :P

Zadnje izmijenjeno od: mitra. 06.09.2017. u 22:29.
mitra je offline   Reply With Quote