View Single Post
Staro 06.09.2017., 09:03   #1807
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa da, Znaci bila je Honda sa Hondinim motorom i Honda se povukla i onda je Ross Brawn kupio momcad i imenovo je u BrawnGP i u tu sasiju "ugurao" postojeci Mercedes motor i osvojio sezonu. Znaci tocno to sto pricas da je malo vjerojatno/skoro nemoguce se dogodilo ne tako davno .

EDIT: Nije da ja vjerujem da McLaren Renault to moze ponoviti ali ono tracak nade postoji .
Da, ali to je bio Robin Hood-ovski pogodak u centar i vrlo dobro interpretiranje pravila Mislim da su se oni koji rade pravilnike dobro opametili i da se to više neće dogoditi.

Bolid može dobiti na brzini na drugim poljima, ali difuzor je nešto brutalno - onaj tko ga dobro napravi, taj može izlaziti iz zavoja kao da je na tračnicama - ono što je Vettel radio u Red Bullu kada je osvajao naslove. Drugi vozači su se čudili kako može toliko stabilno prolaziti kroz zavoje većom brzinom od drugih. Znači, ajde da netko postavi dodatna krila na nos bolida, na stražnji rep kao što imamo ove sezone, ili da napravi nešto "podlo" poput mass dumpera koje je Renault imao dok je Alonso vozio za njih, no drugačiji difuzor donosi više od sekunde po krugu u odnosu na druge momčadi. Ne vidim gdje bi Mclaren napravio toliku razliku ako dobiju nedovoljno snažan Renaultov motor, a teško da će im pravila dopustiti da naprave....ne znam......trostruki difuzor