Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.09.2017., 20:58   #31531
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Da li netko ima iskustva sa Green Gas LPG-om ?? I da možda zna neki LPG servis na području Osječko-Baranjske županije da servisira ovo.
Koji auto/motor ? Koji točno model Green GAS-a ?

Ako imaš sreće, USB kabel od 220kn u Auto Silvio (za AEB) i moći će ti svaki serviser pomoći kada instalira softver od Green GAS-a. Eventualno ako si električar, provjeriš gdje je +12V, a gdje GND na izlazu iz ECU-a, a RX/TX ako zamijeniš, nije problem.
Ne vidim nigdje dijagram za spoj kabela na ECU, pa ne mogu reći hoće li ti taj moj kabel raditi.

Ja imam doma kabel za LPG ECU-e koji ima na sebi 3 konektora, za različite uređaje. Među njima na jednom piše i AEB.

Mišić kakav takav je, vidio sam da rješava ekipi što softverske problem (mapa , kabliracija etc.) do problema sa komponentama (isparivači, MAP senzori, injektori). No da je osebujan - jest. Da je ponekad težak - itekako.
Čitao sam što se piše po forum.hr-u o njemu i mogu si zamisliti da je to istina.

Inače, prebacivanje na benzin može biti radi koje čega. Previsoki tlak, preniski tlak, neispravan senzor za tlak u rail-u...

A dosta toga bi mogao vidjeti u softveru, pogotovo kada bi vidio podatke sa senzora.