Tako je kod većine repki (osim kod nekoliko njih, tipa Njemačka) jer igrači svoju lovu zarađuju u klubovima. Nema smisla lomiti noge na revijalnim utakmicama rep'stacije koje ionako igračima ništa ne znače niti donose neke ozbiljne novce. Mislim, budimo iskreni, igrači igraju nogomet radi novca, ne radi ljubavi ili domovine. Kao što i mi radimo poslove za novce, a ne za ljubav šefa ili priznanje od Kolinde.
Dobri su mi komentatori kada proseru "ginu na terenu za domovinu" ili "ostavljaju dušu na terenu radi navijača". Zaboli igrače ona stvar i za domovinu i za navijače. Oni ginu za matični klub. Iz generacije u generaciju je to sve vidljivije.
Ne mogu reći da naši igraju loše, ali definitivno mogu puno bolje - da oni to zbilja žele. Osobno pretpostavljam da ćemo danas razmontirati Turke jer su Turci toliko jadni da jadniji ne mogu biti. No, to nije nikakav pokazatelj ničega i bojim se da će Ukrajinci napraviti šou ako ostanu dosljedni sebi i cilju da se plasiraju u Rusiju i isprovociraju boga i vraga gore.