Eto mene opet sa problemom s routerom i 5 Ghz. Uzeo sa drugog, Stronga koji nije gigabitni, ali to mi i nije bitno. Brzina na 5 Ghz je 90 Mbit/s i to je ok ,ali opet isti problem kao i sa D-Linkom, puca veza svako malo . Veza osatne spojena, ali na znaku mreže je žuti uskličnik i ne može na net ( slika ). Neće se sam vratiti nego ga treba isljučiti i ponovo uključiti. S druge strane je D-linkov 5 Ghz stick koji je ovdje jedan kolega ishvalio. Na 2,4 Ghz mi je brzina ne veća od 40 Mbit/s. Stvarno više ne znam što bi moglo biti. Sve sam promjenio. Jedino je Tehnicolor isti, ali njega ne mogu mijenjati, jer njih ne zanima ćim je problem sa wi-fi kad je preko žice uredno 115 Mbit/s. Ima li tko još kakvu ideju? Mogu li Tehnicolora prebaciti u bridge mode bez da njih zovem, samo stavljanjem one kvačice u njemu? To mi je još jedino palo na pamet. Imam još vremena za vratit i ovaj router, ali me baš nervira. Ova brzina na 2,4 Ghz mi ne paše, jer ću ga onda rađe ostavit direktno na Tehnicoloru. Da, i ova ista stvar se dešava i kad stavim Tehnicolor na 5 Ghz, ali to je poznato, pa sam zato i uzimao dodatni router, ali nisam ništa dobio ni sa D-Linkom, ni sa Strongom