Citiraj:
Autor R3nchi
Samo ja ne znam sta bi ostali ovdje onda kupili da su na mom mjestu?? Trazim gradski obiteljski auto, dizel 2013g 10000€ s regom.. Inace za pug sam dobio preporuku od mehanicara (isti me odg od a i b klase jer su im navodno masine sjebb postavljene,i za svaki popravak.mora pol auta razjebavat) i lika koji radi u renta caru.. znaci osobe kojima je massu auta proslo i prolazi kroz ruke..I jos mi je mehaniccar radio u pcs pug..
|
Po ovome što si napisao ja ne bih ni gledao rabljeni... osnovna Fabia starta od 82k kn, karavan ako ti treba malo veći prtljažnik od 87k km, a to je koliko - 5 do 10k kn više od predviđenog budžeta?
Za grad je auto OK, mjesta za četvoro ima dovoljno, a stane i petoro ako su djeca u igri, potrošnja nije neka astronomska, troškovi eksploatacije minimalni (nema dodatnog izdatka za ljetne gume 3-4 godine, zimske su 300-ak kn po komadu, eventualni kvarovi pokriveni tvorničkom garancijom i td.).
Osim toga, ako ti je maksimum 10k € (cca 77k kn) onda zapravo ne kupuješ auto za te novce nego nešto u rangu 8k € jer si 2k€ moraš ostaviti za servis i popravak eventualnih nedostataka... i zato bolje još 1k € gore pa uzmi novo makar i sa siromašnom opremom nego se zaj*** sa rabljenim dizlom.
EDIT: Fabia je samo primjer, nova Kia Rio je po meni još bolja kupnja.