Tak je i McLaren mislio da Honda zna napraviti F1 motor pa sad idu na Renault koji to ipak zna malo bolje. Istina kao i za uber... no totalno nebitno za ovu temu kao i poantu priče
Dok god mene flagshipovi koštaju manje nego kinezi, neću se zamarati mobitelima koji nemaju garanciju u EU. Kad se ta priča promjeni, tada će se gledati neki drugi aspekti. Ali to je isto argument koji samo meni paše i nije podložan raspravi jer ja imam pogodnosti i blagodati koje nemaju svi. Nije kurčenje ali je tako. I naravno da ne mogu ja reći "ma potpiši na firmu neki masni ugovor sa ISPom i muzi mobitele i zajebi kineze" jer je to isto kao i ovaj argument "imam isto što i ti za 3000 kn manje". Nemaš, nego ja imam još bokje od tvog za 1500 kuna manje
U usporedbi proizvoda ne možeš gledati samo stvari koje tebi pašu za raspravu. Treba gledati širu sliku. A to nije SAMO kamera na Xiaomi mobitelima koja određuje njegovu jeftinoću. Ima tu jako puno drugih stvari. To što su one tebi ili nekome nebitne, ne znači da su nebitne svima ostalima. A kad Xiaomi evoluira u tim vama nebitnim stvarima, Mi serija bude koštala uz bok Galaxy S ili LG G seriji. Budu kao i OnePlus. Prvo neki flagship killer sa 40% manjom cijenom pa 3-4 generacije kasnije desetak eura jeftiniji
U svakom slučaju se vidi napredak što je pohvalno. Što ih više bude, tim bolje. Prvi navijam da Xiaomi napravi brakethrough i zabiberi ostalima da ili smanje cijene ili malo kvalitetnije rade mobitele.
@mob