Citiraj:
Autor Drug Brko
I sad će me opet fanbojsi prozvat hejterom, a uopće nije problem marka protiv koje nemam niš. Problem su samodopadni korisnici marke koji sude svima po sebi i koji bi po svom mišljenju ostalima to prezentirali kao only way to do it.
Sad duboko udahnuti i reći u jednom dahu kao Ace Ventura: :duboki_usis_zraka: ... nećemo imati isti mobitel kao iPhone i Samsung flagship za 3000 kuna manje jer nije stvar samo u kameri nego u dosta stvari koje kad bi Xiaomi sredio nebi više koštao 3000 kuna manje nego bi razlika bila jako mala ili isto a te stvari su nebitne mitomanima pa i dalje pričaju kako je to super kako je njima i tako bi trebale biti svima i nitko više nebi trebao kupiti neki drugi flagship jer je ovaj 3000 kuna jeftiniji.
DAMN I'M GOOOOD !!!
@mob
|
ovaj mate 9 kojeg sam prodao je imao probleme, a kosta pun k vise.. mi max apsolutno nista...ok, nekaj jebe s prikazivanjem postotka baterije kad padne ispod 5%, ali iskljucis/ukljucis kabel, pokaze 8% i dalje nastavi punit normalno. a i to se desi 1 od 20 puta kad padne ispod 5%...znaci to nije problem, i cak da ga saljem na servis, mogu me odjebat. znaci razlika od flagsihpa je iskljucivo kad ga bubnes na stol na cvjetnom i kamera po noci...ajde ok, ekran je bolji, ali posto ovaj ima 6.44", opet se flagshipovi mogu sakrit
Sent from my MI MAX using Tapatalk