View Single Post
Staro 03.09.2017., 10:39   #2283
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ma kakav stock android, po meni je to glupost samo takva, kao da proizvođač kaže "evo, nesposobni smo napraviti i optimizirati svoje sučelje pa ćemo samo instalirati od googla".

Da ne pričam koliko na takvom stocku fali podešavanja i raznih fičura, baš ono radi čega se kupuje telefon.
Najbolje da svi proizvođači samo puknu gore stock pa da imamo generičke telefone koji se razlikuju jedino u boji kućišta.

MIUI je odličan, može se stvarno puno toga podesiti i izgleda moderno, ako to makneš onda si maknuo pola telefona.

Pričati o fluidnosti je također komično, ako neka firma ne može danas, kad je 4GB rama postao standard, optimizirati svoj softver da radi glatko i treba im stock android onda najbolje da zatvore tu svoju šupu od tvornice.
Slažem se. Nažalost, danas je praktički pravilo da android najbolje radi sa stock rom-om.. A proizvođači nisu u stanju složit softver da radi kak spada, pa onda dobijemo štekanje, trzanje itd..

Imao nekad Mi4, radio je dobro..
Jedino kaj šaomi ne zna još složit softver za kameru, valda će i oni to polovit jednog dana, tak da bude ljuta konkurencija ostalima..
zvonac je offline   Reply With Quote