A čuj, tako možemo reći i za šumahera da ga je stigla karma za sve i naplatila više nego kaj je potrebno.
Alonso je donekle bio i u pravu. U to vrijeme je bio daleko najkompletniji vozač na stazi. 2010 i 2012 Ferrari nije bio top auto nego polulegalni Red Mulj. Pa je za picinu dlaku ostao bez naslova. 2012 pogotovo, sezona odvožena bez i najmanje greške i skandala i da mu Kimi nije srezo gumu u Suzuki, nebi Kmetlo vidio 3.naslov tada. Ali ki bi da bi.
Dok je überšoferrejser Amilton sam sebi sjebao 2010. koju je glat mogao dignuti da nije kretenski odigrao u Monzi i Singapuru gdje je mogao dignut 30-40 bodova bez greške, a na kraju bila 0.
Inače, meni je Alonso bio užasno iritantna pojava, do te 2012. Tada je manje počeo laprdat i prekenjavat se. Vidi se da je odrastao. Do tada je bio The Pussy. Sad se za tu titulu bore Kmettel i Amilton. Kmettel vodi, Amilton jako blizu iza.
I zato bi volio da se nešto dogodi na idućim utrkama (naravno nedajbože nešto loše po vozače tipa ozljede nego kakav kvar ili lagani udes) da Bottas ili Kimi dignu kantu. Ova dvojica su mi neprobavljivi, jedan više drugi malo manje.
@mob