View Single Post
Staro 30.08.2017., 17:13   #2457
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Drage kolege, ljubazno bi vas molio za savjet.

Vučem se već unazad barem 2 godine oko odluke da započnem ili ne, isplati li mi se ili ne.
A kada god bi krenuo nešto probe radi bi odustao jer nisam kužio kako da postavim da majna i od više programa i altcoina bi se pogubio. Ne bih znao što se isplati i gdje započeti.
Neki dan sam se susreo sa jednim likom koji eto majna navodno još od početka. Nisam mogao ne pitati ga kako što moram. Pa mi je objasnio ukratko, nismo baš imali vremena jer sam bio na poslu, što trebam. Tako da sam si po njegovoj preporuci instalirao Jaxx wallet na mobitel, skinuo Claymore i upogonio svoju GTX 970 (gledaj moj komp) da majna Ethereum. Daje mi kojih 17-18 MH/s po Claymoreu. No pošto je to main rig, ne mogu ga ostaviti da radi neprekidno jer mi treba za druge stvari, gaming itd.
Sad kemijam kako izmuziti neke novce pa da si uložim u nešto zasebno ili barem dodam još koju grafu, pa kada majna neka majna kako spada. Pa kasnije možda odvojiti u zaseban rig koji bi bio za majnanje jednom kad prikupim potrebne komponente.
Računam za sada da bi vjerojatno mogao raspolagati sa kojih 3000 kn, možda nešto više.
Pa čak mi pada na pamet možda, pošto mislim da bi trebalo brzo reagirati, te novce uložiti u neki od valuta, BTC (?) ili ipak neki altcoin, ETH?
Pa ako što od toga skoči, uložiti u majning rig?
Koje coine da majnam uopće? Da se držim ETH za sada, što mislite?
Ovaj mi je između ostalog preporučio i ZCash.
Pomozite, početnik sam i svaki savjet će mi dobro doći!
Hvala!
Ma gle koliko uložiš toliko ćeš zaraditi... nećeš se obogatiti...

možeš uvjek riskirati sa opskurnim koinima, i majnati ih čim izađu...

Evo npr - https://bitcointalk.org/index.php?topic=2132666.0

Sad se majna kao blesav... jer je tek krenuo...

A za godinu dana može vrijediti pravmo malo bogatstvo... a može vrijediti ništa
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote