View Single Post
Staro 29.08.2017., 12:33   #2235
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Cemu takav napadacki i iritantan stav stvarno mi nije jasno, svoje frustracije ostavi doma pls.

Prvo, dakle, se uopce ne zalim jer je mobitel vec kupljen, samo im je smijesna politika ili nadoknada propusta, ne bih znao. Na to sam isao ukazati cijenjenom pce svijetu.

Drugo, tebi nije nešto jasno i ne čitaš s razumijevanjem. Mobitelu moto g5 sa 3 gige rama je cijena prije 10ak dana bila 1500 kn, dakle standardna cijena je bila 1500, dok je model sa 2 gige rama bio na 1900 ako se ne varam.
Na tu stadnardnu cijenu od 1500 za model od 3 gige je 5% popusta za web narudzbu islo i cijena je ispala 1424,05 kn.

Sad je standardna cijena 1899, a akcijska 1500 kn, uoči da nema popusta od 5% za web narudzbu cime bi ispalo da si ti u pravu i da je i prije 10 dana bio na 1500 na popustu a ne na standardnoj cijeni.

Jel ti sad išta jasnije? Dakle standardna cijena je bila 1500 kn, sad je 1900 kn koja je sa "popustom" spustena na prijasnju standardnu. Ne zamara me to nimalo, samo je smiješno.

Šta se tiče plus modela, tada kad je g5 mobitel kupovan, u uzija je bio dostupan g5 plus za 1950 kn.

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
P9 Lite u odnosu na Moto G5 plus ima nešto bolju kameru. SoC, količina interne i radne memorije, kvaliteta izrade... Sve je na strani Motorole. Motorola je i noviji model i treba očekivati više update-a nego P9 Lite.
@lourdin slozia bi se sa partwishom. Ja bi pickao (i jesam) g5 plus pored p9 lite.

Zadnje izmijenjeno od: prileee. 29.08.2017. u 12:44.
prileee je offline   Reply With Quote