View Single Post
Staro 28.08.2017., 05:41   #1257
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Source: link

---
Već neko vrijeme škicam gaming monitore, u smislu da se obogatim višom frekvencijom osvježavanja.

PS 27" rezolucije 2560x1440 mi je nekako sweetspot, to je svojevrsni uvjet. Nikakav ultrawide ili curved ne dolazi u obzir

Čitao i gledao sam desetine recenzija i na kraju bih volio čuti što PCe ekipa kaže o odgovarajućim monitorima.

Na prvom mjestuje Asus PG279Q. Svi reviewi ga hvale ali kad se malo iskopa mišljenja i problema s raznih foruma, skoro pa ispada da su revieweri dobivali cherry picked modele. Ghosting, blur, bleeding, sve što zapravo ne spada u monitor koji košta ko bubreg.

Skoro pa isto vrijedi iz a Acer Predator XB271.

Kako mi ne trebaju mi dva velika monitora za moje potrebe, monitor bi bio i zamjena sadašnjem 3007WFP. Dell je inače super i mana mu je manjak priključaka (samo DVI-D, RGB ne računam ko normalan moderan priključak) i non-gamer-friendly niski refresh rate s današnje točke gledišta. Ak ćemo bit picajzle, jako grije (uslijed cuclanja više struje) i nema nikakav OSD.

Ima li netko te 27" IPS gaming monitore i može li reći koju pametnu?

EDIT: U međuvremenu se pojavio i odgovor za Acer, ali "dobar monitor" mi niš ne znači
Ima mi ga bratić xb270 (isto sranje samo drugo pakovanje ko navedeni asus i XB271). Doći će do mene vjerojatno ovaj tjedan pa mogu postat slike.

To je isti panel, osobno mi se više sviđa asus (izgled...mada mi se povraća od tih gaming modela....ionak ide na zid da ne gledam te postolje), al koliko sam čitao (a čitao sam puno) QC je ipak malo bolji kod acera....a i acera mogu dobit jeftinije

za 800€ očekujem da nema to sranje s probijanjem svjetla, ak budem imao
probijanje svjetla vraćam bez dileme
markecSMB je offline   Reply With Quote